Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vavřinecká pouť a hasičské oslavy

article preview

   Svátek sv.Vavřince přinesl do Touchovic znovu pouťové veselí. Na letním cvičišti začínáme tradičně večerní pouťovou zábavou. Zahrát a pobavit tanečníky přijela skupina Exit. Jako speciální hosté vystoupili populární zpěváci Magda Malá a Bohuš Matuš, kteří se k nám vrátili po několika letech a opět své příznivce nezklamali.

   Pouťové odpoledne otevíráme společně s hudebníky z Exitu, moderátorem Tonym a prvním dílem vystoupení zpěváka Jakuba Machuldy s muzikálovými i nemuzikálovými šlágry.

   Na program nyní přichází místní hasičský sbor. SDH Touchovice oslavil v letošním roce 130 let od svého vzniku a své oslavy zahrnuly do programu pouti. Starostka sboru Lucie Rudlová připomněla v krátkosti historii sboru i jeho současnou činnost. Ocenění zu příležitosti životního jubilea 80 let převzal pan Vladimír Holcr, který je u sboru 63 let. Ocenění se dále předávala za aktivní dvacetileté členství a práci pro sbor. Hasiči připravili též malou výstavku z fotografií, trofejí a hasičské techniky. Po krátkém proslovu starostky obce paní Hanzalové, hasičské okénko uzavřelo vystoupení nejmladších hasičských nadějí.

   Program pouťového odpoledne spěje pomalu do finále. Přichazí vystoupení krále rokenrolu Elvise Presleyho ve stylizaci Jakuba Machuldy. Známé hity přilákají na parket první tanečníky. Pouťové odpoledne končí několika seriemi neúnavní hudebníci z Exitu.

Poděkování patří všem učinkujícím, majitelům občerstvení,obci Hřivice, všem dobrovolníkům, kteří přišli pomoci s organizací a úklidem a hlavně návštěvníkům, kteří do areálu letního cvičiště v Touchovicích přišli.

                                                                                                                            (hp)

Fota 1 Pouť Zábava

Fota 2 Pouť Odpoledne

 

Náhledy fotografií ze složky Touchovická pouť 2023

 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30