Jdi na obsah Jdi na menu
 


Touchovice žily poutí

article preview

Svátek sv.Vavřince je v Touchovicích slaven poutí již mnoho let. Nebylo tomu jinak ani letos.Na místním hřišti se usadily kolotoče, houpačky, střelnice a samozřejmě pestrý kulturní program.

Sobotní pouťovou zábavou provedla návštěvníky mostecká skupina Mini Band a svým vystoupením oživil mistr Daniel. Ten ve svých dvou vstupech předvedl jak živý oheň tak i úžasnou led light show.

Slunné nedělní odpoledne přilákalo do areálu spoustu hostů, kteří se mimo návštěvy pouťových atrakcí těší každoročně na vystoupení zajímavých hostů a umělců. Pouťové odpoledne orámovala skupina L - Modus a celým odpolednem provázel jeho tradiční moderátor pan Milouš Červencl. Své umění předvedli mladí tanečníci latinsko amerických tanců z klubu Fénix Louny, Zuzana Hořavová s Jakubem Vurbsem a Johana Chrobáková s Jiřím Peterkou. Aplaus sklidilo lehce parodické vystoupení místních hasiček a hasičů, kteří umí nejen závodit v hasičském sportu, ale dokáží vystoupit i v sebeironizující taneční skeči. Zpěvačka Míša Nosková, hlavní hvězda pouťového odpoledne, své posluchače nezklamala a bezchybným pěveckým výkonem roztleskala přítomné posluchače. Vladimír Špáňa ukázal ve svém vystoupení souznění jezdce s koněm a všechny jeho dovednosti. Na závěr  odpoledne tentokrát nevyzval pan Harapes, ale tančníci z lounského klubu Fénix. Snad se příchozím pestrá mozaika pouťového odpoledne líbila a uvidíme se příště nejen na pouti, ale i dalších kulturních akcích v Touchovicích.

Fota:

Příprava pouti

Večerní zábava

Pouťové odpoledne

Pouťové odpoledne objektivem P. Hořešovského

Děkujeme všem návštěvníkům, vystupujícím, majitelům občerstvení a pouťových atrakcí, obci Hřivice a všem dobrovolníkům, kteří se podíleli na přípravě a úklidu.

                                                                                      (hp)

 
 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31