Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sv.Vavřinec Touchovické pouti dopřál letní počasí

article preview
Po roce zavítaly do Touchovic pouťové atrakce, nedílná připomínka svatovavřinecké pouti.
Víkend otvírá tradičně sobotní taneční zábava, kde letos tanečním večerem provázela skupina MINI BAND z Mostu a návštěvníci se dobře bavili do ranních hodin.
V nedělním programu bohatém  na hudbu a přehlídku tanečních stylů se představili mladí tanečníci a tanečnice klubu Fénix z Loun.
Moderátor p. Červencl vzpomněl, že letos je to 23 let od první obnovené pouti a vyjmenoval řadu umělců, které jsme mohli v Touchovicích za tu dobu vidět.
Domácí tvorbu předvedli ve své taneční kreaci hasiči a hasičky místního sboru a navázali tak na úspěšné loňské vystoupení.
Úchvatné bylo vystoupení pana Petra Skořepy a představení jeho španělské drezúry mladého hřebce, již samotným zjevem překrásného koně. Souhra jezdce s koněm, v souladu s hudbou, byla zcela výjimečná, překrásná, s krokovými variacemi, esovitými změnami směru jízdy, za pomoci pokynů s tyčí, s jezdcem přímo přikovaným ke svému nádhernému koni. Úžasný zážitek!!!
A zlatý hřeb odpoledního programu - vystoupení Heidy Janků, která naplněná energií, úžasným zpěvem, projevem i průvodním slovem nám představila své hity. A další vzácná osobnost - pravidelný milý host, pan Vlastimil Harapes, jako každoročně, provedl tanečnice valčíkem. A opět , jak na úvod, tak na závěr, výborná hudba kapely Exit .
 
Na závěr velké poděkování všem návštěvníkům, účinkujícím, majitelům a provozovatelům lunaparků a občerstvení. Obci Hřivice za finanční podporu,mistrovi zvuku Tonymu, moderátorovi a dramaturgovi odpoledního programu p.Červenclovi a v neposlední řadě všem dobrovolníkům, kteří celý areál připravili, uklízeli a starali se, aby se Vám v Touchovicích líbilo. Dobrá práce, přátelé.
                                                                                       (hp)
 
 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30