Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hasičská sezóna se sladkým koncem

article preview

Konec září není jen známkou nastupujícího podzimu, ale zároveň koncem soutěžní hasičské sezóny. Jak si vedla naše družstva nastupující pravidelně ve třech soutěžích.

Mužské družstva soutěžila v závodech Krušnohorské ligy (KL) a v mírně obměněné sestavě v Tohatsu fire cupu (TFC). V závodech KL si vybojovali muži celkové 4.místo. To, na stále se ještě tvořící tým, není špatné. Uvidíme, jestli se pánové dokáží ještě zlepšit a dosáhnout na medaili.

V TFC objelo družstvo všechny soutěže a ve své první soutěžní sezóně obsadilo solidní 5.místo. Jakou budoucnost a na jaké mety může pomýšlet ukáží příští ročníky soutěže.

Říká se "nejlepší na konec". V tomto případě je to ženské družstvo, které je dlouholetým účastníkem závodů KL. V minulých letech si nevedlo špatně a pravidelně se umísťovalo na čelních místech tabulky. Stále tomu chyběl mistrovský punc, až do letošního roku. Slovy klasika „neuvěřitelné se stalo skutkem“ a ženský tým se může pyšnit názvem Vítěz Krušnohorské ligy v požárním útoku pro rok 2019. Budoucnost ženského týmu? Uvidíme.

Na závěr velký dík všem hasičům nejen za výbornou reprezentaci, ale též za pomoc při pořádání kulturních společenských akcí v obci.

                                                                           (hp)

 
 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30