Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pohár starosty ve znamení deště

  Parafráze českého klasika o "nešťastném způsobu tohoto léta" straší letos všechny pořadatele akcí pod širým nebem. Stálé  přeháňky kombinované vytrvalým deštěm zhatily práci již mnoha organizárů. Hřivická pouť, svěcení kapličky v Touchovicích jsou jen malými příklady z blízkého okolí, kdy návštěvnost byla poznamenána rozmary počasí.                                

   Organizátoři Poháru starosty v požárním útoku z místního sboru dobrovolných hasičů v Touchovicích doufali, že již nyní notně podmáčená trať nebude vystavena novým přídělům vody. Ale půlhodinová vydatná přeháňka na začátku závodu vyvedla všechny z omylu o hladkém průběhu soutěže. I když se mraky protrhaly, závodní dráha musela být zkrácena a původně zamýšlená dvojkolová soutěž se změnila na jednokolovou. Úspěchem je, že na náročném terénu nedošlo k úrazu a soutěž byla dokončena. Za to patří dík  pořadatelům i soutěžícím, kteří se dokázali náročným podmínkám přizpůsobit.

   Jak tedy celá soutěž dopadla? Mužskou i ženskou kategorii vyhráli domácí, to vše ještě umocněno třetím místem "B" družstva mužů. Uznání patří, ale všem soutěžícím. Všichni hasiči dokázali, že je rozmary počasí nezaskočí.                 

Výsledky ženy : 1.Touchovice,2. Dobroměřice, 3.Postoloprty

Výsledky muži : 1.Touchovice A, 2.Slavětín, 3.Touchovice B, 4.Chraberce, 5.Postoloprty A, 6.Postoloprty B, 7.Libočany, 8. Zeměchy                                                             (hp)

Fotogragie ze závodu naleznete zde.

VIDEA - Touchovice "A"

 
 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30