Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co ukázala extraliga

Obrazek  

  Dvě kola extraligy přinesla srovnání, které chybělo účastníkům Krušnohorské ligy i našim hasičům a hasičkám. Jak si vedli?

 Ženské družstvo obsadilo prvním závodě 6. a ve druhém závodě 8.místo. Dílčí úspěch přinesla děvčatům jedna z vložených soutěží o“nejlepší zadek“ (převedeno do srozumitelnější terminologie o to kdo nejrychleji nasaje vodu), kterou vyhrála. Dámy se v republikové konkurenci neztratily. Stabilní výkonnost je řadí určitě do první desítky družstev v požárním útoku. Kdyby je závody zastihly v loňské formě a optimálním složení můžeme spekulovat o umístění v první pětce. Bohužel nestálost personálního obsazení jednotlivých postů a z toho pramenící menší závodní jistota připravila děvčata o ještě lepší výsledek. Přesto tleskáme jejich výkonům, které jim přinesly i pozvánku na Pohár mistrů do moravských Vacenovic.

 Dvě pánská mužstva ve větší konkurenci vysloveně nezklamala, ale také žádnou díru do světa neudělala. Chlapcům se o trošku více třásly ruce než děvčatům a hlavně A tým zůstal za očekáváním. O to více překvapil výkon B mužstva, které v obou závodech bylo lepší než „áčko“. Muži se budou muset zabývat jakým směrem se vydají. Zda-li vytvoří jeden elitní tým z vlastních zdrojů, který bude dle potřeby doplňován ze záložního týmu mladíků anebo se dále bude hýbat s téměř všemi posty sestavy podle náhodného klíče a možností. Může nastat doba, kdy B družstvo mladíků, nastupující v málo obměňované sestavě, začne porážet své zkušenější kolegy pravidelně.

            Nyní nezbývá než popřát hasičům hodně zdaru při místních soutěžích (již v sobotu 26.6.na fotbalovém hřišti v Zeměchách) i v Poháru mistrů na Moravě.                                   (hp)

 

Kompletní výsledky Lhenice a Štrbice.

Fotogalerie naleznete na těchto stránkách Lhenice a Štrbice.

       
       
       
       


 
 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30