Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pohár zůstal v Jimlíně

Posledním závodem ....

   Posledním závodem jakéhosi místního hasičského"grand slamu" (poháry starostů v Opočně, Touchovicích a Jimlíně) pokračovaly hasičské soutěže v blízkém okolí.
   Krásné počasí a účast deseti družstev mužů a pěti týmů žen slibovalo dobrý sportovní zážitek a kvalitní výkony. Zvláště výkony domácího Jimlína a prvního týmu Touchovic byly opravdu vrcholným zážitkem pro všechny příznivce hasičského sportu. A když se ve druhých útocích i časy ostatních stále zlepšovaly bylo o napínavou podívanou postaráno. Ne tak o prvním místě Jimlína, o kterém nebylo pochyb od prvního útoku, kdy se dokázali čas stlačit pod 17 vteřin a hned na to zaběhnout 17 vteřin rovných. Bylo jasné, že muži z Touchovic, kteří v prvním útoku zdolali hranici 18 vteřin by museli zaběhnout skutečně extraligový čas, aby mohli pomýšlet na vítězství. Na první místo to sice nebylo, ale čas 16,59 vteřiny byl nejlepším časem dne.
   Ženy Touchovic nastoupily opět v pozměněné sestavě, ale i tak byly určitě favoritkami.  Nedokončený útok a lehké zranění levé proudařky znamenalo konec nadějím. Druhý útok zvládly naše dívky s nejlepším časem a tak se po neúspěchu družstva z Rané  dostaly na konečné čtvrté místo. Pohár si trochu překvapivě odnesly domácí dívky a napodobily tak své mužské kolegy.
   Blahopřejeme oběma týmům z Jimlína a děkujeme za dobře zvládnutou soutěž.
Tady je několik obrázků z jimlínské soutěže a také několik videí.
  

 
 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31