Jdi na obsah Jdi na menu
 


Murphyho zákony v hasičské praxi

Platnost základního zákona .....

   Platnost základního zákona páně Murphyho - může-li se něco pokazit, určitě se to pokazí - si vyzkoušeli naši hasiči na posledním závodě Krušnohorské ligy (KL) v požárním útoku v Křešicích.

   Elitní tým mužů zaznamenal neplatný útok, a tím také ukončil všechny naděje na medailová umístění. Konečné páté místo je po dobře rozjeté sezóně určitě zklamáním.

   Dámské družstvo, už v téměř kompletní sestavě, nezvládlo útok ani na úrovni svého průměru a obsadilo konečné třetí místo. Je to sice medaile (potřetí za sebou bronz), ale všichni jsme doufali ve zlepšení a ve skrytu duše i na stupeň nejvyšší.

    Svůj standart zaběhlo B družtvo mužů, které v konečném účtování obsadili čtrnácté místo, i když se zúčastnilo pouze tří posledních závodů ligy.

  Jaká budoucnost čeká naše zástupce v příštím ročníku KL se zatím neodvažujeme hádat. Určitě nás čekají změny ve složení družstev a sami závodníci nejlépe vědí, kde je potřeba přidat a co změnit.

    Nezapomínejme, že je to stále jen sport a příprava na to hlavní - pomáhat ochraňovat majetek občanů při živelných událostech. Nám nezbývá než popřát jim hodně úspěchů nejenom v závodech, ale i v  každodenní činnosti a doufejme, že se s výsledky práce našich hasičů budeme dále setkávat jen na stránkách sportovních výsledků a ne v "černé kronice".                                                             (hp)  

 
 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30