Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konečně slunečné počasí ......
Obrazek   Konečně slunečné počasí ozdobilo oslavu dětského dne na letním cvičišti v Touchovicích. Dětské odpoledne věnované hrám, diskotéce a táboráku letos zpestřili dva hosté. Kynologický klub z Lenešic předvedl ukázku výcviku psů a spolu se svými čtyřnohými přáteli sklidili mnohokrát potlesk za předvedené dovednosti od dětských i dospělých diváků.
  Úspěšné vystoupení pejsků nahradily zvuky živě představující dopravní nehodu a na hřiště přijela záchranka druhého hosta, kterým byli dobrovolní záchranáři ze Žatce. Předvedli perfektní záchrannou akci u dopravní nehody auta s cyklisty a při pohledu na věrohodně namaskované figuranty tuhla krev v žilách.
   Po úvodním vystoupení hostů se děti rozeběhly plnit úkoly,které pro ně připravila a řídila "Legie poněkud odrostlých batolat". Vyzkoušely si hod oštěpem, míčkem, skok do dálky i střelbu z paintbolové pušky. Po ocenění všech soutěžících pokračovaly taneční  a sportovní soutěže, do kterých se zapojili i přítomní rodiče.
  Příjezd místních hasičů, kteří přivezli dvě druhá místa ze závodů v Duchcově a okrskových závodů v Domoušicích výborně zapadl do povedeného odpoledne.
  Poděkování patří kynologům z Lenešic, záchranařům ze Žatce, všem sponzorům, Obci Hřivice, pořádajícím sportovcům a hasičům,ale hlavně všem přítomným malým i velkým, kteří se přišli pobavit a trošku si "zablbnout". Díky.
Fotografie z Dětského dne naleznete zde a budeme se snažit je rozšiřovat podle toho jak budeme dostávat příspěvky od našich přispěvatelů.
A zde byste měli najít i videa (akce záchranářů, židličková taneční soutěž).                                                                     (hp)          
 
 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31