Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rušný červnový víkend na touchovickém letním cvičišti

article preview

Hektické dny zažili pořadatelé touchovických kulturních akcí 7. a 8.června. Páteční večer byl zvolen k promítání filmu pod širým nebem. Akce zaštítěné Městskou knihovnou v Lounech, Ústeckým krajem a Obcí Hřivice se ochotně ujaly místní spolky. Očekávání se naplnilo vrchovatou měrou a na film Po čem muži touží si našla cestu více než stovka návštěvníků. Fota ZDE.

V sobotu následoval Dětský den.Letos opravdu pestrý se spoustou lákadel a soutěží. Malí soutěžící si mohli zastřílet z velkého i malého praku, zazávodit s dřevěnými autíčky, vystřelit z paintbalové pušky, zkusit chůzi na chůdách, stříkat "džberovkou" na cíl anebo, pod dohledem záchranářů, vyzkoušet první pomoc. Svojí novou techniku přijeli ukázat hasiči z Líšťan. S cisternou přijeli hasiči hřivičtí, kteří spolu s místní jednotkou vyrobili oblíbenou pěnu a provozovali vodní skluzavku. Malování na obličej využili malí i velcí účastníci dětského dne. Balíček s cenami za účast v soutěžích a táborák s vlastnoručně upečeným buřtem byl příjemným zakončením pěkného odpoledne, kam si našla cestu téměř padesátka dětí z obce a okolí.

Děkujeme všem organizátorům, pracovníkům záchranné služby, zúčastněným hasičským sborům, dárcům cen do soutěží a hlavně všem malým i velkým návštěvníkům. Snad se Vám u nás líbilo. Fota ZDE.

 
 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30