Jdi na obsah Jdi na menu
 


Touchenfest vol.5

    Jubilejní 5.ročník nejen rockového dostaveníčka Touchenfest přivedl do Touchovic opět pestrou směs hudebních skupin. Od začínajících mladíků až po legendy rockové scény.

    Nevděčné role otevírací kapely festivalu se dobře zhostili mladí  žatečtí punkeři Cock. Dívčí kapela K2 z Hradce Králové, která narychlo přijala pozvání, potěšila nejen uši, ale i oči přítomných diváků. Mladíci z The Drops nezůstali nic dlužni pověsti výborných muzikantů, kdy vedle vlastní tvorby vystřihli i dvě skvěle zahrané coververze(Jailhouse rock, Pražákům těm je hej). Lety mimo na Touchenfestu již vystoupily, typický zvukem a energickým vystoupením potvrdily pověst výborné kapely. Jednou z hvězd večera bylo České srdce, skupina držící se již dlouho mezi našimi nejlepšími skupinami, předvedlo vystoupení se všemi hity na opravdu profesionální úrovni a nadchlo přihlížející diváky. Následující Carpatia Castle měla nevděčnou úlohu, ale jejich pódiové ztvárnění gotického rocku opět přilákalo fanoušky před pódium. K poslední skupině večera není třeba dlouhého představování. Plexis jsou punkovou legendou a opravdu nezklamali. Jejich přímočaré drsné vystoupení si vynutilo u publika dva přídavky.

    Letošnímu ročníku přálo  počasí, výborné obsazení a zatím největší přízeň diváků. Jaký bude další ročník? Uvidíme.

    Na závěr několik poděkování, Honzovi, který fest před pěti lety vymyslel a dává dohromady,mistru zvuku a světel Tomášovi za vynikající zvuk, Emimu za stálou podporu, Honzovi K. za občerstvení, které musel vyřešit během dvou dnů,  všem sponzorům a obci Hřivice, touchovickým občanům za toleranci a pochopení a všem dobrovolníkům, kteří připravují areál letního cvičiště.

                                                                             (hp)

Fotografie naleznete v našem fotoalbu a hlavně ZDE a ZDE.

 

Náhledy fotografií ze složky Touchenfest vol.5

 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30