Jdi na obsah Jdi na menu
 


Touchovice hostily Hry mikroregionu

    Letní cvičiště v Touchovicích hostilo 5.Hry mikroregionu lounského Podlesí. V loňském roce si družstvo Obce Hřivice, reprezentované touchovickými soutěžícími, vítězstvím v soutěži vybojovalo právo hostit soutěžní klání v roce 2016.

    Na cvičišti se registrovala družstva všech deseti obcí sdružených v mikroregionu. Po zahájení se družstva rozeběhla po areálu hřiště plnit jednotlivé disciplíny, například střelbu z luku, hod sekerou, hod pivním sudem, jízdu kolečkem aj.

    Přestávky mezi soutěžemi vyplnilo akrobatické vystoupení City parkour Insect teamu z Loun a fakira Ben Ghama.

    Druhá část soutěže se skládala z pantomimy a vědomostních dovedností. Všechny týmy prošly soutěží se ctí a bodové rozdíly byly minimální. O vítězi při stejném bodovém zisku zástupců Hřivic a Zbrašína musela rozhodnout náhodně vylosovaná disciplína. O vítězství Zbrašína tak rozhodla lepší muška při vrhání sekerou.

    I když se soutěžilo urputně, vítězem se stali všichni, kdo do Touchovic zavítali a prožili příjemné odpoledne. Poděkování patří všem návštěvníkům, hostitelské obci Hřivice, sportovcům a hasičům Touchovice za přípravu areálu, divadlu Bezevšeho za perfektní zvládnutí soutěží, občerstvení Flamengo za pestré menu, mistru zvuku DJ Tonymu za kvalitní zvuk a všem štědrým sponzorům ( Patok, Ekostavby, Galileo corporation, Klimaterm, Skládka Vrbička s.r.o.).

                                                                                      (hp)

Fotografie naleznete v našem fotoalbu anebo na :

Foto 1

Foto 2

Foto 3

 

Náhledy fotografií ze složky Touchovice hostily Hry mikroregionu

 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30