Jdi na obsah Jdi na menu
 


Touchovický Cotel Cup ozdobený fotbalovou exhibicí

p1100914.jpgIII.ročník turnaje v malé kopané Touchovický Cotel cup byl letos ozdoben exhibičním utkáním českých fotbalistů doby nedávno minulé s vítězem turnaje.

   III.ročník turnaje v malé kopané, který pořádá firma Cotel s.r.o. společně s TJ Touchovice, přivedl na start sedm zúčastněných mužstev. O slavnostní výkop se postarala trojice starostů obcí zúčastněných mužstev, starostka Lidic Veronika Kellerová, starosta Opočna Jaroslav Richter a strosta Hřivic Josef Hajm.

   Po utkáních ve skupinách se do semifinále probojovala družstva Patok Louny, Herkul Most, Opočno a Touchovice. První semifinále mezi fotbalisty Opočna a Herkulu Most pro sebe rozhodli až v penaltovém rozstřelu hráči Opočna. Ve druhém semifinále nastoupili domácí borci proti Patoku Louny. Finálovou účast  vybojovali těsným výsledkem 1:0 touchovičtí.

   Zápas o 3. místo byl dlouho vyrovnaný než ho na svoji stranu dvěma brankami strhli zástupci Herkulu Most a po vítězství 3:1 získali bronzové medaile. Na hráče Patoku Louny zbyla po statečném výkonu nejméně oblíbená  "bramborová" medaile.

   Ve finále změřili síly zástupci dvou sousedních obcí Touchovic a Opočna. V takticky vedeném zápase bez větších šancí opět musely rozhodnout penalty. V nich se zaskvěl brankář domácích a organizační duše celéh turnaje Vladimír Ložan, který nenechal soupeře skórovat a vychytal domácím vítězství v turnaji.

   Poháry a ceny, ale nebyly jedinou odměnou pro vítěze. Ti ještě nastoupili v exhibičním utkání proti slavným fotbalistům naší nedávné minulosti. Ve výběru internacionálů se představil Jan Klíma, brankář futsalové reprezentace. Luboš Urban fotbalista Dukly  a současný trenér Chomutova. Vladimír Hruška, hráč Bohemians,reprezentace a současný trenér ženské fotbalové reprezentace. Tomáš Skuhravý, hráč Sparty, FC Janov a reprezentace, Jan Bergr hráč Sparty,FC Curych a reprezentace. Domácí přes veškerou snahu nestačili na fotbalové mistry a podlehli výsledkem 1:4.

   Závěrečná autogramiáda fotbalistů byla příjemnou tečkou za hezkým dnem vyplněným nejen fotbalem, ale i soutěžemi pro děti a příjemným posezením na závěr prázdnin.

   Zvláštní poděkování patří sportovnímu komentátorovi českého rozhlasu panu Pavlu Petrovi, který celý turnaj komentoval a vedl rozhovory s přítomnými hráči, návštěvníky a diváky.

                                                                                                                                     (hp)

Krátká videa naleznete zde : VIDEO 1, VIDEO 2, VIDEO 3

 Nejlepší střelec turnaje Michal Trubač (Herkul Most) - 5 gólů

Konečná tabulka :

1. Touchovice

2. Opočno

3. Herkul Most

4. Patok Louny

5. Hřivice

6. Phoenix - Zeppelin

7. Lidice

 

Náhledy fotografií ze složky Touchovický Cotel cup - III.ročník

 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31