Jdi na obsah Jdi na menu
 


2.Cotel Cup - sport,zábava a solidarita

Sportování a příjemné setkání byl 2.ročník Cotel Cupu v malé kopané.

   Malá kopaná se stává pravidelnou součástí sportovních akcí Tělovýchovné jednoty Touchovice. I přes zaplavené hřiště společně s firmou Cotel s.r.o. uspořádali  2.ročník Cotel Cupu. V náhradních prostorách, které bezprostředně po záplavě nabídli sousedé z Opočna, se uskutečnil turnaj za účasti osmi týmů. Krom reprezentantů Opočna, Touchovic a Hřivic přijalo pozvání i mužstvo spřátelených Lidic. Druhou skupinu tvořila družstva firem Herkul, Patok, Phoenix - Zeppelin, Speciální stavby.  

   Po zápasech ve skupinách se do finále probojovala mužstva Lidic a Speciálních staveb. Vítězství si domů nakonec odvezli lidičtí fotbalisté, kteří všechna svá utkání vyhráli. Na své si přišli i děti zúčastněných fotbalistů. Pro ně připravili pořadatelé soutěž o ceny věnované firmou Phoenix - Zeppelin. Každý chce samozřejmě zvítězit, ale příjemně prožitý den se sportem je výhrou pro všechny.

   A ptáte se kde je ona solidarita z titulku? Člen týmu Lidic a zároveň místostarosta Tomáš Skála společně s ředitelem pámátníku Lidice Miloušem Červenclem předali pořádajícím sportovcům z Touchovic finanční dary určené na obnovu vodou poničeného hřiště. Všichni věří, že příští ročník bude opět v Touchovicích.   (hp)

TJ ČSTV Touchovice děkuje Obci Opočno, firmě Cotel s.r.o., hospodě Myslivna, Památníku a Obci Lidice, rozhodčímu p.Vondráčkovi a všem zúčastněným za podporu, účast a kvalitní sportovní výkony.

Fota naleznete v našem fotoalbu a také zde : Cotel Cup 2011 - část 1, část 2

Konečné pořadí : 1.Lidice, 2.Speciální stavby Most, 3.Touchovice, 4.Patok, 5.Phoenix-Zeppelin, 6.Opočno, 7.Herkul, 8.Hřivice

 

Náhledy fotografií ze složky II.Cotel Cup

 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30