Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bývalé kino Touchovice se představilo návštěvníkům

article preview

V neděli 10.listopadu 2019 se znovu otevřely dveře do sálu bývalého sokolského kina v Touchovicích. Po letech chátrání povstal tento kulturní prostor z mrtvých. Největší zásluhu na tom má jeho současného majitel pan Martin Novák, který se rozhodl za pomoci přátel a kamarádů vrátit bývalému kulturnímu stánku jeho bývalý lesk. Malá výstavka fotografií z oprav a historie doprovodila slavnostní premiéru.

A jak začít jinak, než kvalitním kulturním programem. K besedě si touchovičtí milovníci kultury pozvali známou herečku Národního divadla paní Taťánu Medveckou, kterou zpovídal pan Milouš Čevencl. Ve více než hodinu trvajícím povídání se rozhovor dotkl nejen profesního života paní Medvecké, ale i bulvární žurnalistiky, televizní, rozhlasové a filmové tvorby a dokonce i otázek kolem změn klimatu. Sympatickou a pozitivně naladěnou herečku vyprovázel dlouhotrvající potlesk.

Zda-li se tím nastartovala nová tradice podvečerních setkání se známými osobnostmi teprve uvidíme. První rázný a šťastný krok byl učiněn. Zároveň patří poděkování všem návštěvníkům, kteří se v hojném počtu přišli podívat.
 

Fota naleznete ZDE.

                                                                                           (hp)

 

Náhledy fotografií ze složky Barová židle pro Taťánu Medveckou

 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30