Jdi na obsah Jdi na menu
 


Touchovičtí hasiči v plném soutěžním zatížení

    První srpnový víkend byl ve znamení dalších bojů v rámci Krušnohorky.
V sobotu 5. srpna se soutěžilo na hřišti v Černuci. Kluci dali jeden ze svých povedenějších útoků s časem 18,42s. V sobotu se ale vytáhli i ostatní mužské týmy a tak čas touchovických stačil až na 8.místo, ale zase pár bodíků do celkové tabulky.
Děvčata tentokrát bez obou Martinek – (zraněná proudařka a táborová vedoucí strojnice) zastoupeny už tradičně chrášťanskou Marťou na levém proudu (slova díků letos už nestačí) a Andrejkou na stroji.
Trošku pozdější voda, ale čas pořád 17kový – přesně 17,92s. V konečném zúčtování stačí na parádní 3. místo a tolik potřebné body do celkové tabulky.
Neděle je ve znamení dvojkola v Předoníně. Pánské družstvo v 1. kole dává svůj obvyklý čas 19,65s. Ve druhém kole zmobilizují síly a vylepšují čas na 18,79s. V celkovém zúčtování to v neděli stačí na místo deváté a 2 body do tabulky.
Děvčata se do svého pokusu opřela a dávají svůj druhý 16kový čas!! Po prvním kole vedou. Druhý pokus už se tak nezadaří a jelikož Ladies a Kikinky předvedou parádní pokusy a časy 16,28s a 16,47s končíme na 3. místě.
Opět se ukazuje, jak ženské týmy letos opravdu jedou „full gas“. Ještě v loňské sezóně byly Ladies jediným týmem, kdo na KL dal 16ku. V letošním roce se 16kou můžou pyšnit další 3 týmy. (zdroj facebook SDH Touchovice)

    Neděle 20. srpna přinesla dalšího kolo Krušnohorské ligy – ozvláštněné tím, že bylo spojeno s finálovým kolem Extraligy.
Děvčata se vydala do Podsedic už den předem nasát atmosféru, zkusit udělat díru do výsledků v soutěži o nejrychlejší zadek, vyhrát trička v panákovém desetiboji a prostě si celkově užít večerní párty. Vše se povedlo, až na nějaký výraznější průlom v soutěži nejrychlejší zadek.
V neděli bylo k vidění to nejlepší, co může požární útok nabídnout. Plno pěkných útoků, jak v mužské tak i ženské kategorii.
Družstvo mužů se přihlásilo jen do KL, kde však s časem 19,88s a účastí i několika extraligových družstev moc díru do světa neudělali a tentokrát zůstali bez bodů na 12. místě. Kluci děkují za zapůjčení mašiny SDH Slavětín.
Děvčata se mohla přihlásit také jen do KL. Změna v sestavě tentokrát nebyla v sestavě, ale v mašině. Bez nějaké bližší domluvy byla odvezena naše milovaná mašina do servisu a my zůstaly před koncem ligy bez mašiny. Naštěstí máme úžasné kamarády v Jimlíně, kteří děvčatům svěřili svoji mašinu. Přeci jen ale silnější obsah a respekt z mašiny se trošku projevil. Více pošetřená voda než bylo třeba. Ale i tak pěkný čas 17,63s. Ve výsledku bereme opět bronzové medaile.

Extraligový víkend

   Každoročně se děvčata domluví a vyrazí alespoň na jeden extraligový víkend. Okusit atmosféru, získat další motivaci a pořádně společně zapařit. Vybraly jsme tedy "Letohradský" víkend na konci července.
Letos se k nám přidala i sestava kluků, sice pod hlavičkou SDH Touchovice ale zástupci tu měli SDH Jimlín, Předonín, Zeměchy a ex Chrášťany.
Kluci vůbec neudělali ostudu. Oba dny krásně rozběhlé útoky a 17kový čas na pravém proudu. Protože je ale náš Kája velice pořádkumilovný, tak jak v sobotu, tak v neděli pěkně omyl terče, tak to bohužel na nějaký top výsledek v Extralize nebylo.
Děvčata jela také ve velmi pozměněné sestavě. Na stroji zastoupila dovolenou si užívající Martinku Andrejka a dopředu jsme si půjčily holky z Nových Dvorů – na rozdělovači Verču a pravý proud Gabču. Díky pátrací akci se nám na levý proud podařilo domluvit Kačku z Pasohlávek.
Všem zúčastněným moooc děkujeme a snad jsem si to s námi užili tak jako my s vámi

 
 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30