Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vítězství s rekordem i smutek

To všechno zažili hasiči na závodech v Jimlíně.

   Nepředvídatelnost průběhu sportovního klání a jeho výsledek je to, co ke sportu přitahuje sportovce i fanoušky. O tom se přesvědčili účastníci hasičských závodu v rámci Krušnohorské ligy v Jimlíně.

   Mužské A družstvo podávalo v sezóně solidní výkony, ale závod v téměř domácím prostředí se jim hrubě nevydařil. Prostřik na jednom z proudů znamenal sešup do spodních pater výsledkové listiny. A to, že se nepodařilo opět poskládat B tým jen podtrhuje černou sobotu mužské části touchovické reprezentace. Je třeba zmínit ještě překvapivého vítěze jimlínské soutěže, hasiče ze Slavětína. Ti se pravidelně závodů ligy neúčastní, ale v Jimlíně zaskočili všechna favorizovaná družstva a s více než vteřinovým náskokem zvítězili.

   Dámská část našeho sboru nevstupovala do závodu s velkými ambicemi, pouze s přáním odvést dobrý výkon a představit se domácím fanouškům. Všechno ovšem vyšlo na výbornou. První místo podtržené rekordem ligy na nástřikové terče zasluhuje obdiv a uznání.

   Na poslední závod ligy v sobotu 24.září do Duchcova pojedou naše týmy v rozdílném rozpoložení. Muži napravovat reputaci a ženy potvrdit výborný výkon z posledního závodu. Přejeme jim všem hodně zdaru.   (hp)

 

Výsledková listina

Fota KL Jimlín

VIDEA - Útok ženy

            Útok muži

 
 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31