Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vydařený Pohár starosty

Další ročník soutěže ...

Vydařený Pohár starosty

 

V sobotu 25.července se naši hasiči představili nejen v roli závodníků, ale zároveň  jako hostitelé 4. ročníku soutěže o Pohár starosty obce. Již vybrat termín je v současné době nabité soutěžemi malý problém a trefit se do počasí je při způsobu tohoto léta malý zázrak. Účast devíti týmů mužů a čtyř družstev žen  můžeme považovat za solidní.  

V pánské části nechyběli tradiční rivalové z Opočna a Jimlína a k nim se přidalo nově se tvořící družstvo Hřivic. V dámské soutěži Touchovice , Raná, Slavětín a Dobroměřice, to je téměř to nejlepší co může nejbližší okolí nabídnout.

 V soutěži mužů zvítězilo domácí A mužstvo, které zároveň vytvořilo časem 18,56 vteřiny nejlepší výkon dosažený na oficiálním závodě v Touchovicích. Druhé místo vybojovali hasiči z Jimlína a třetí Slavětín. Tyto tři týmy se mohou také pochlubit vyrovnanými oběma útoky. Ostatní se nevyhnuli zaváhání alespoň v jednom z útoků, a to je stálo lepší umístění.

 Soutěž žen měla jasného favorita v domácích závodnicích,které válcují soupeřky v Krušnohorské lize. Leč doma není nikdo prorokem a zaváhání při prvním útoku připravilo domácí o vítězství. Opět vyrovnané výkony z obou útoků na solidní úrovni přinesly úspěch ženám Dobroměřic, domácí dívky nakonec vybojovaly stříbro, třetí Slavětín a čtvrté byly ženy z Rané.

 Soutěž se nakonec vydařila i přes zpoždění na začátku, kdy trochu zlobila nová elektronická časomíra s terči, která ovšem zamezila dřívějším dohadům a nedůvěře v nestranost rozhodčích. Děkujeme všem, kteří jste soutěž navštívili a na vlastní oči viděli v akci naše úspěšné hasiče a zároveň strávili příjemné odpoledne. Poděkování platí také všem organizátorům, kteří i přes ne úplnou přízeň počasí, svou roli zvládli. Stále je co zlepšovat a tak se těšme co nového nám organizátoři připraví v příštím jubilejním 5. ročníku starostenského poháru.

         Kompletní výsledky jsou zde - muži a ženy.

         Fotografie budeme průběžně dodávat, jak nám je budou dodávat naši reportéři. První várku si můžete prohlédnout na těchto odkazech – Pohár 2009 I., Pohár 2009 II., Pohár 2009 III.

 (hp)

 
 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30