Jdi na obsah Jdi na menu
 


Touchenfest vol.4

Touchenfest 4

Čtvrtý ročník rockového festivalu je za námi. Dovolte malé ohlédnutí. Letošní ročník opět přinesl malá vylepšení týkající se zázemí pro diváky a vystupující kapely a zároveň si udržel své hlavní přednosti, kterými jsou příjemné přátelské prostředí, výborná organizace a perfektní zvuk. To jsou hlavní lákadla pro vystupující skupiny. Dramaturg a duše festivalu Honza Stejskal opět přivedl zajímavé a různorodé hudební skupiny, aby posluchači slyšeli a viděli stále něco nového.

Nevděčné role zahajující kapely se úspěšně zhostili lounští Deaken i mostečtí Kola dokola. Z jihu Moravy přijeli výborní Second End, kteří potěšili i několika výborně zahranými covery. Matahari  ukázali svoji kvalitu a z nasazení zpěvačky šel mráz po zádech. Laťku příliš nesnížil Plán B a příjemným překvapením byli stále se zlepšující Not Perfect. Punkový nářez a přímočarost Fialek ukončily, již za slušného deště, letošní festival.

Popřejme festivalu další ročníky a přízeň fanoušků, protože podobných akcí není nikdy dost. Díky všem sponzorům za podporu, restaurantu Flamengo za občerstvení, KarTonto za perfektní zvuk a světla, dobrovolníkům z řad TJ Touchovice za přípravu areálu, Honzovi za organizaci a neutuchající úsilí a hlavně všem sousedům a obyvatelům Touchovic za toleranci a shovívavost.

Fotografie naleznete v našem fotoalbu, anebo na Foto1, Foto2 .

 

                                                                                                                             (hp)

 

Náhledy fotografií ze složky Touchenfest vol.4

 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31