Jdi na obsah Jdi na menu
 


Famózní Touchenfest 2015

Famózní Touchenfest 2015

Zdarec všem, 

asi by se slušelo nějakým reportem zhodnotit letošní, již třetí ročník touchovického festivalu Touchenfest, jehož jsme strůjci, pořadatelé, do jisté míry i otroci a samozřejmě fandové a vystupující.

Rozhodně by nás před třemi lety ani nenapadlo, že i v tak malé obci, kousek od Loun můžeme uspořádat takovou akci, kterou navštíví počet lidí převyšující celkově 220 návštěvníků, kteří se skvěle bavili, vytvořili úžasný kotel a setrvali až do pozdních nočních hodin.

Rovněž destinace, ze kterých přijeli nadšenci rockové muziky, byla překvapivá a potěšující. Přijeli k nám lidé z Hradce Králové, Karlových Varů, Jihlavy ba i z Olomouce s batůžky, karimatkami, spacáky, stany.. prostě super! Nelze nezveřejnit i extrémnější způsoby dopravy na fest v podobě cyklistů z Prahy, motocyklisty z Jindřichova Hradce a dalších. Možná na ostatních festivalech je tohle samozřejmostí, nicméně  jsme toto v těch našich malých a milých Touchovicích určitě nečekali a o to více nás to těší a motivuje k další práci na následném ročníku.

V každém případě je potřeba poděkovat a to opravdu všem, bez nichž by tento festival nemohl vzniknout. Předně těm, kteří na přípravě  trávili hodiny času jak papírově,  tak samotnou fyzickou realizací. Na prvních místech musí být zvukař Tomáš s jeho drahou polovičkou, Víťa Eminger za zajištění stage, stanů, kapel, supr kluků "bedňáků", hasiči a sokolové SDH a ČSTV Touchovice za přípravu areálu, obec Hřivice za podporu, všichni sponzoři, mecenáši a dárci, díky nimž jsme mohli tuto záležitost opět posunout o krok dále oproti předchozím ročníkům. Nesmíme zapomenout poděkovat také  Restauraci Flamengo za zajištění občerstvení a všem "touchovickým" za trpělivost a toleranci této události.

Velice rádi bychom poděkovali i všem vystupujícím, díky jejichž přístupu festival nespadl do prakticky žádného skluzu a i Onomu za naprosto ideální počasí.

Touchenfest 2015 je tedy za námi. Pro nás byl na určitý čas poslední live akcí, neb nyní se uzavřeme do zkušebny a začneme s přípravou zcela nového Barruthu, s novým repertoárem a aranžemi. Rozhodně nespíme, nebo neupadáme, ba naopak.  Těšte se, bude na co, budeme jiní.

Barruth.

(převzato ze stránky skupiny Barruth na severu Bandzone)

 

Náhledy fotografií ze složky 3.Touchenfest - 22.8.2015

 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30