Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jubilejní V.Touchovický Cotel Cup

  Jubilejní 5.ročník turnaje v malé kopané přivítal 7 družstev tradičně rozdělených do dvou skupin - firemní a obecní. Slavnostní výkop provedli starostové Hřivic Josef Hajm, Opočna Václav Fyman a místostarosta Lidic Tomáš Skála. Po urputných utkáních ve skupinách se do finále probojovala družstva Lidic a firmy Šilhánek a syn. Podle průběhu dva opravdu nejkvalitnější týmy turnaje. Po zajímavém průběhu otočili lidičtí fotbalisté skóre zápasu a stali se po roce opět vítězi celého turnaje.

 

Domácí touchovičtí  fotbalisté přes solidní výkony nepostoupili do zápasů o umístění. Paradoxně v základní skupině porazili vítězné Lidice, ale slabá koncovka v dalších zápasech jim přisoudila konečné 7.místo.

           Na závěr vítěz turnaje sehrál přátelské utkání s českými internacionály Alešem Bažantem, Janem Bergrem, Vladimírem Hruškou a Petrem Radou, které posílil zpěvák Stanislav Hložek. V přátelské atmosféře se všichni mohli přesvědčit, že fotbalisté nic ze svého umění nezapomněli a často sklízeli potlesk. Stanislav Hložek za dva góly a Petr Rada za zákroky, když nastoupil na neobvyklém brankářském postu. Vítězství v exhibici 5:3 si nakonec připsali internacionálové,kteří byli úspěšní i v následujících pokutových kopech.

           Fotbalový turnaj provázelo i vyžití pro děti, které mohly využít skákací hrad, trampolínu, dětské hřiště a soutěžit ve střelbě na bránu.

           Poděkování moderátorovi akce Pavlu Petrovi, rozhodčímu Ivanu Vokurkovi, hasičům a sportovcům z Touchovic a za finanční podporu sponzorům - Ranč na Slánském vršku, Krbová kamna Eisenhammer Touchovice, Hakkus a.s., Cotel s.r.o., Obec Hřivice.

                                                                                               (hp)

Výsledky turnaje ZDE.

Fota naleznete v našem fotoalbu na Fota 1 , Fota 2

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky V.Touchovický Cotel Cup

 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30