Jdi na obsah Jdi na menu
 


Adventní neděle rozsvítila vánoční strom

     První adventní neděle patřila v Touchovicích rozsvícení vánočního stromu. Místní spolky hasičů a sportovců připravily příjemné setkání na návsi u kapličky. Žatečtí trubači se postarali o sváteční hudbu, zástupce místních spolků Lucie Hajmová poděkovala obyvatelům za přízeň v letošním roce a popřála vše nejlepší do roku následujícího. S pozdravením a přáním vystoupil starosta obce Hřivice pan Josef Hajm. Na adventní podvečer přjali pozvání i naši přátelé z řad přeživších lidických dětí,  vojenský kaplan p.Fiala z posádky v Žatci a hlavně mnoho návštěvníků místních i přespolních.

     Nazdobený a rozsvícený vánoční strom a postavený betlém (rozšířený o další postavy, které pravidelně dodávají pánové Vl.Ložana a L.Nipl) byl centrem obdivu malých i velkých.

     Pro děti byl připraven výlov ryb nebo zdobení perníčků a každý si domů odnesl adventní kalendář. Všichni mohli zdarma ochutnat připravené dobroty a zapít je svařeným vínem a čajem.

   Klidné adventní dny a více podobných příjemných setkání Vám přejí členové Tělovýchovné jednoty a Sboru dobrovolných hasičů Touchovice. 

                                                                                                                                    (hp)

    Několik fotografií naleznete v našem fotoalbu a všechny fota ZDE.

 
 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30