Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Cotel cupu byli domácí štědrými hostiteli

Malá kopaná opět v Touchovicích.

Poslední prázdninová sobota byla na letním cvičišti ve znamení malé kopané. Touchovický Cotel Cup počítá již  IV.ročník a v žádném z nich zatím nevyšli domácí na prázdno. Letošní rok je však nezastihl v nejlepší formě a stále se zvyšující úroveň soupeřů odsunula domácí na 7. místo.

   Hrálo se tradičně ve dvou skupinách, a to "vesnické", ve které se utkala družstva Hřivic, Lidic, Opočna a Touchovic. Ve druhé skupině -  "firemní " - bojovala družstva Herkul, Phoenix Zeppelin, Patok a Šilhánek a syn.

   O slavnostní výkop se postarali starostové Hřivic a Opočna, pánové Josef Hajm a Václav Fyman společně s místosatrostou Lidic panem Tomášem Skálou. Po utkání ve skupinách,  v utkání  o třetí místo zvítězilo družstvo Phoenix Zeppelin nad Hřivicemi 1:0 a odváží si bronzové medaile. Ve finále porazil tým Lidic v krásném utkání firmu Šilhánek a syn 2:0 a stal se vítězem turnaje.

   Touchovický Cotel Cup není jen setkání fotbalistů, ale je pamatováno i na děti, které si mohly zasoutěžit o zajímavé ceny a vyřádit se na skákacím hradě, skluzavce nebo dětském hřišti.

   Po zakončení turnaje pokračoval pestrý program zápasem dámského Arabela týmu ve složení Klára Kolomazníková, Aneta Krejčíková, Markéta Tanner a Šárka Ullrichová doplněného místními fotbalistkami proti výběru místních dívek. Zápas skončil "nečekanou" remízou, se kterou byla dámská družstva spokojena. Po zápase následovaly rozhovory a Klára Kolomazníková zazpívala několik písniček.

   Nakonec bylo pamatováno i na rockery, které přijela potěšit skupina            Dio tribute. Kdo si chtěl zavzpomínat na tvorbu Ronnie James Dia byl nadšen, protože skupina byla výborná a zahrála všechny nejznámější "pecky".

   Nezbývá než se těšit na příští 5.ročník a poděkovat  dvěma hlavní pořadatelům, firmě  Cotel s.r.o a TJ Touchovice, dále firmám ELEKTRO Miroslav Šubert, EISENHAMMER krbová kamna, STAVKOM a.s., Čenda Vajc Autodoprava. Děkujem komentátorovi Pavlu Petrovi za vtipné a fundované průvodní slovo, DJ Tonymu za tradičně perfektní zvuk a Ivanu Vokurkovi za spravedlivý výklad fotbalových pravidel.       
                                                                                                             (hp)

Fota naleznete v našem fotoalbu a na odkazech :

http://tjtouchovice.rajce.idnes.cz/IV.Touchovicky_Cotel_Cup_31.8.2013

http://tjtouchovice.rajce.idnes.cz/IV.Touchovicky_Cotel_Cup_II_31.8.2013_foto_P.Horesovsky

                                                                                                                                            

Pořadí IV . Touchovického Cotel Cupu :

1. Lidice

2. Šilhánek a syn

3. Phoenix Zeppelin

4. Hřivice

5. Opočno

6. Herkul

7. Touchovice

8. Patok

Nejlepší střelec - Radek Bartoš, Šilhánek a syn

Nejlepší brankář - Martin Míšek, Lidice

O 3. místo:  Phoenix Zeppelin - Hřivice 1 : 0

Finále:  Lidice - Šilhánek a syn    2 : 0

 

    Protože se jednalo o poslední letošní akci na letním cvičišti, dovolte mi abych poděkoval  členům TJ a SDH Touchovice, jejich rodinám a příznivcům, kteří pro Vás připravovali všechny letošní pořady. Dámy a pánové "klobouk dolů" a ještě jednou díky !                                      Pavel Hajm

 

Náhledy fotografií ze složky IV.Touchovický Cotel Cup

 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30